x

F.A.Q

A MARKETING TRENDFORUM a nagysikerű Trendbookra épülő szakmai és üzleti fórum, melyet 2024. február 7-én a budapesti ETELE Cinemában rendezünk meg hagyományteremtő céllal. A TOP marketing-és üzleti döntéshozók által prezentált stratégiai és trendmutató előadások nem csupán inspirációt nyújtanak, hanem konkrét útmutatást is kínálnak a mindennapi munkába illeszthető módon. Mindezt úgy, hogy támogatják az üzleti növekedést és fejlődést, legyen szó kisvállalkozásokról, közép - és nagyvállalatokról, vagy akár non-profit szervezetekről. A TRENDFORUM által  átfogó betekintést nyerhetnek a marketing világának dinamikus változásába, és lehetőségük adódik értékes szakmai kapcsolatok kialakítására.

A TRENDFORUM Díjátadó estéjének keretében adjuk át a Marketing Diamond Awards és az Év Honlapja díjakat, amelynek az ETELE Cinema prémium szintjén megrendezésre kerülő állófogadás ad ünnepélyes keretet.
MARKETING TRENDFORUM a Trendbookra épülő szakmai fórum, amelyet 2024. február 7-én első alkalommal rendezünk meg a budapesti ETELE Cinemában.
Alapvetően háromféle jegytípus közül választhatsz.: Early bird, Normal bird és Diamond bird ticket. Amennyiben Marketing Diamond Awards vagy Év Honlapja nevező vagy, illetve vállalati tag vagy az MMSZ-ben, úgy a teljes jegyértékesítési időszakban a kedvezményes Diamond Bird jegyet választhatod. Amennyiben egyik státusszal sem bírsz, úgy január 8-ig a kedvezményes Early Bird, azt követően pedig a Normal Bird jegy megváltására van lehetőséged.
A jegyedet online módon vásárolhatod meg átutalással. A regisztrációs felületen kell jelentkezned az eseményre, ahol a regisztrációdat követően állítjuk majd ki a befizetendő összegről a díjbekérőt, a befolyáskor előlegszámlát, illetve az esemény után a végszámlát. Helyszíni jegyvásárlása sajnos nincs lehetőség!
Az Early Bird, Normal Bird és Diamond Bird jegyek belépésre jogosítanak a szakmai programra, két kávészünettel, illetve a Marketing Awards Night esti állófogadásán való részvételt a budapesti ETELE Cinema prémium szintjén.
 
A jegyvételt követően folyamatosan tájékoztatunk e-mailben az aktualitásokról, egészen a rendezvény napjáig. A regisztrációhoz nincs szükség kézzelfogható jegyre. A belépéshez elegendő a regisztrált személynek a saját nevét megadnia.
Reméljük, hogy üdvözölhetünk Téged majd rendezvényünkön, de természetesen ha valami mégis közbejönne, idei jegyed bárkire átruházhatod. Kérünk, hogy a zökkenőmentes regisztráció érdekében bennünket is értesíts a névváltozásról, lehetőleg legkésőbb 2 nappal az esemény előtt.
Mindenkit nagyon szívesen látunk eseményünkön, azonban mivel szeretnénk előre felkészülni a várható létszámra, helyszíni jegyváltásra a TRENDFORUMON sajnos nem lesz lehetőség. A helyszín korlátozott férőhelyeinek száma miatt javasoljuk, hogy időben váltson mindenki jegyet.
Kérünk mindenkit, hogy időben váltson jegyet, ugyanis helyszíni jegyváltásra sajnos nem lesz lehetőség.
A megvásárolt jegyek visszatérítésére sajnos nincs lehetőség.
Ne maradj le!
 Nap
 Óra
 Perc